Hyppää pääsisältöön

Jyväskylän kaupunginteatteri

 • Kuva
  16.5.2024
  Jyväskylän kaupunginteatterin esityksissä ja yleisötilaisuuksissa kävi esityskaudella 2023-2024 yhteensä yli 50 000 katsojaa. Katsotuin esitys oli Evita-musikaali, joka tavoitti yli 15 000 musikaalin ystävää. Toiseksi suosituimmaksi nousi Älä pukeudu päivälliselle -farssi, jonka näki noin 10 000 silmäparia. 
 • Kuva
  Näyttelijät Markus Virtanen ja Hegy Tuusvuori. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
  8.5.2024
  Jyväskylän kaupunginteatterin Keuhkot-näytelmä on valittu Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon. Teos nähdään Tampereella järjestettävässä pohjoismaiden suurimmassa teatteritapahtumassa 8. ja 9.8.
 • Kuva
  Linkki-asiointipisteen palvelutilanteessa tiskille jonottaa toinen henkilö. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
  3.5.2024
  Asemakatu 7 sijaitseva Jyväskylä-pisteeksi muuttuva Jyväskylä-info on jatkossa entistä laajemmin jyväskyläläisiä ja matkailijoita palveleva asiointipiste. Kesäkuussa 3.6. alkaen palvelutarjonta kasvaa joukkoliikenteen Linkki-palvelupisteen, kaupungin palvelukassan ja Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvonnan palvelujen lisäksi Jyväskylän kaupunginteatterin ja Jyväskylä Sinfonian lipunmyynti- ja asiakaspalveluilla.
 • Kuva
  Paavo Honkimäki farssissa Älä pukeudu päivälliselle
  22.4.2024
  Paavo Honkimäki palkittiin lauantaina 20.4. Jyväskylän kaupunginteatterin Vuoden teatteriteko -tunnustuksella. Tunnustuksella esitellään teatterin tekemisen monipuolisuutta. Palkinnon voi saada Jyväskylän kaupunginteatterissa näytäntövuoden aikana valmistettu kokonainen produktio, yksittäinen roolisuoritus, lavastus, puvustus, musiikki, koreografia, ohjaus, tarpeisto tai muu teatteriesityksen valmistumiseen liittyvä toimenpide. Muusa-pronssiveistoksen on suunnitellut kuvanveistäjä Martti Virtanen. Voittajat saavat omakseen veistoksesta valmistetun kipsivaloksen.