Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän kaupunginteatteri. Kuva Maris Grunskis
Pääsisältö

LIPPUMYYMÄLÄT
p. 014 569 0110

VERSONRAITIN LIPPUMYYMÄLÄ
Kauppakeskus Tawast, Versonraitti
Kauppakatu 35

Versonraitin lippumyymälän aukioloajat:
Versonraitin lippumyymälä on avoinna ti-pe klo 12-17
Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

 

Kuva
kartta Lippumyymälään

TEATTERITALON LIPPUMYYMÄLÄ
Vapaudenkatu 36
Avoinna vain tuntia ennen näytäntöjä esityksen alkamiseen saakka, jolloin palvelemme ensisijaisesti esitykseen saapuvia asiakkaita. Huomioithan, että teatterin uusi sisäänkäynti on ylälämpiön lasiovilla kaupungintalon puolella teatteritaloa. 

Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

Lippuvaraukset ja ostot Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälöiden kautta:

Yksittäiset lippuvaraukset kaupunginteatterin omiin näytöksiin tulee lunastaa Versonraitin lippumyymälästä pääsääntöisesti viimeistään viikkoa ennen näytöstä. Vierailunäytösten lippuvaraukset tulee lunastaa viimeistään kuukautta ennen näytöstä.
 

Lipun hinta sisältää naulakkomaksun 2 € sekä Lippu.fin palvelumaksun 1,60 € – 4,60 € riippuen lipun hinnasta. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Lippuvaraukset ja ostot Lippupisteen kautta:

p. 0600 900 900 (2 €/min+pvm) >> Katso palveluajat

Lippujen osto: www.lippu.fi.
Lippujen hintaan lisätään Lippupisteen toimitusmaksu

Jyväskylän kaupunginteatteri ylläpitää asiakasrekisteriä lippujärjestelmässä. Tutustu rekisteriselosteeseen (PDF):

Lippujen hinnat

Hinnat ostettaessa tai varattaessa teatterin lippumyymälästä.

SUURI NÄYTTÄMÖ (peruslippu/eläkeläiset/alennuslippu*)

Evita 48 / 46 / 33 €
Älä pukeudu päivälliselle 33 / 31 / 25 €
Hiljaista iloa 33 / 31 / 25 €
Eerika Rantasen tähänastinen elämä 33 / 31 / 25 €

PIENI NÄYTTÄMÖ (peruslippu/eläkeläiset/alennuslippu*) 

Keuhkot 25 / 25 / 18 €


RYHMÄLIPUT (väh. 20 henkilöä)

suuri näyttämö
Evita 46 € / eläkeläisryhmät 44 €
Älä pukeudu päivälliselle 31 € / eläkeläisryhmät 29 €

Hiljaista iloa 31 € / eläkeläisryhmät 29 €
Eerika Rantasen tähänastinen elämä 31 € / eläkeläisryhmät 29 €

pieni näyttämö
Keuhkot 23 € 

Liput vierailu- ja yhteistyöesityksiin ja keikoille:
Katso lipunhinnat ohjelmistosta esityskohtaisesti.

Erikoisliput ja alennuskortit

S-etualennus
S-etuesityksissä neljän (4) euron alennus peruslipun hinnasta. Esitykset on merkitty S-kirjaimella tai vihreällä merkillä. Saat edun esittämällä S-etukortin lipunmyynnissä ennen maksutapahtumaa.

Veikkauksen kortti
Veikkaus-kortin omistaja saa Jyväskylän kaupunginteatterin normaalihintaisista maanantai–torstai-näytöksistä viiden (5) euron alennuksen. Ostorajoitus yksi (1) lippu per Veikkaus-kortti. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu koskee vain perushintaisia lippuja ja teatterin omaa tuotantoa, ei vierailunäytöksiä. Etu ei ole voimassa ensi-illoissa eikä lasten ja nuorten näytelmissä.

Lisätietoja Veikkaus-kortista ja sen eduista Veikkauksen sivuilla.

Keski-Suomen Osuuspankin omistaja-asiakkaat
OP-etuesityksissä neljän (4) euron alennus peruslipun hinnasta. Saat edun näyttämällä OP-mobiilista omistaja-asiakasetua tai omistaja-asiakas -merkinnällä varustettua OP:n maksukorttia.
Kaikki omistaja-asiakkaiden etuesitykset

Opiskelija-alennus
Myönnämme opiskelija-alennuksen kaikkiin meidän omiin esityksiimme. Voit varata liput myös ennakkoon. Muista ottaa opiskelijakortti mukaan lippuja lunastaessasi.

Viimetippalippu
Viimetippa-alennus koskee opiskelijoita, työttömiä ja toimeentulotuettuja. Saapumalla teatterin lippumyymälään tuntia ennen esityksen alkua, voi lipun ostaa huokeaan hintaan niihin teatterin omiin esityksiin, joihin on vielä tilaa: musikaaliin seitsemällätoista eurolla (17 €) ja puhenäytelmään kymmenellä (10 €). Viimetippalipun voit lunastaa esittämällä opiskelijakortin tai työttömyyden/toimeentulotuen todistavan dokumentin. Silloin tällöin lippuja on mahdollista myös varata viimetippahintaan. Ajantasaisimmat tarjoukset saa tykkäämällä Facebookissa sivusta Viimetipalla teatteriin.

Kipinä-etuus
Jyväskylän kaupunginteatterissa Kipinä tarkoittaa samaa kuin Viimetippalippu. Puhenäytelmään viimetippalippu maksaa 10 euroa ja musikaaliin 17 euroa ja se on voimassa kaupunginteatterin esityksissä silloin, kun niissä on tilaa. Viimetippaliput ovat lunastettavissa tuntia ennen esitysten alkua lippumyymälästä. Kätevin tapa saada tietoa edusta on tykätä Viimetipalla teatteriin -sivusta Facebookissa.

Kipinä on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluetuus, jota tarjotaan Kipinä-edussa mukana olevien sosiaali-, työllisyys- sekä terveyspalveluiden asiakkaille. Kipinä-edun saa näyttämällä Kipinä-kortin sekä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen teatterin lippumyymälässä lippuja lunastettaessa. Katso lisätietoja Kipinästä etuuden omilta verkkosivuilta.

Teatterialan kortit
Lippu musikaaliin maksaa 20 € ja puhenäytelmään 12 €. Teatterialan kortilla saa kaksi (2) alennuslippua kaupunginteatterin omiin esityksiin.

Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenetu 
Suomen Harrastajateatteriliiton henkilöjäsenille Viimetippaetuna lippu musikaaliin 17 € ja puhenäytelmään 10 €. 
Etu on voimassa tuntia ennen esitysten alkua Jyväskylän kaupungin lippumyymälästä ostettuihin pääsylippuihin sähköistä SHTLN:n jäsenkorttia esittämällä. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Paikkatilannetta voi tiedustella etukäteen teatterin lippumyymälästä sen aukioloaikoina, p. 014 569 0110.

Lehdistökortti
Lippu musikaaliin maksaa 17 € ja puhenäytelmään 10 €. Lehdistökortilla saa yhden alennuslipun kaupunginteatterin omiin esityksiin.

Esityksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa voi teatteri joutua peruuttamaan näytännön. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan, muita kuluja teatteri ei korvaa (matkat, majoitus, palvelu- ja toimitusmaksut). Pyrimme tavoittamaan lippuja hankkineet asiakkaat ja ilmoittamaan peruuntumisesta.

Peruuntuneiden esitysten lippujen vaihto tuleviin esityksiin onnistuu lippumyymälämme kautta. Halutessasi voit myös täyttää tämän palautuslomakkeen, mikäli haluat vaihtaa ostamasi liput kaksi vuotta voimassa olevaan teatterilahjakorttiin tai vaihtoehtoisesti saada lippurahat takaisin.

Versonraitin lippumyymälä

Kauppakatu 35
40100 Jyväskylä
p. 014 569 0110

Teatteritalon lippumyymälä 

Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä
p. 014 569 0110

Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, eli ruuhkatilanteissa voit jättää meille soittopyynnön, niin lippumyymälä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Lippuvaraukset vain puhelimitse tai Lippumyymälässämme.

Lippumyymälän aukioloajat näet tämän sivun alapalkista. Myymälän ollessa suljettuna lippuja voi ostaa verkosta osoitteesta lippu.fi
Tuntia ennen näytöstä lippumyymälä palvelee ensisijaisesti näytökseen saapuvia asiakkaita.

Yritys- ja ryhmämyynti
(yli 20 henkilöä)
p. 014 569 4175 arkisin klo 9 –16 
Ryhmävaraukset myös sähköpostilla: teatteri.markkinointi(at)jyvaskyla.fi
Varatessasi lippuja sähköpostitse puhelinnumerosi toimii varausnumerona.

Maksutavat

Maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit ja käteinen. Lisäksi lipun voi maksaa kaupunginteatterin tai Lippupisteen lahjakorteilla. Lisätietoa kaupunginteatterin lahjakorteista.

Arvosetelin käyttäjä voi varata liput ja lunastaa ne teatterin lippumyymälästä tai Lippupisteen myyntipisteistä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippu.fi-sivulla. Huomaathan myös, että kulttuuriedulla ei voi ostaa lahjakortteja.

  • Smartum Kulttuuriseteli ja SmartumPay
  • Eazybreak
  • ePassi
  • Tyky+-seteli
  • Edenred-virikeseteli
  • Edenred-kortti ja Edenred Pay

Jyväskylän kaupunginteatteri on Vammaiskorttikohde

Kuva
Meillä käy Vammaiskortti

Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme.
Lisätietoa esteettömistä palveluistamme löydät Esteettömyys-sivulta.
 

Asiasanat:  
Jyväskylän kaupunginteatteri
kaupunginteatteri