Hyppää pääsisältöön
Kuva
Paviljongin Bravo!-ravintola
Pääsisältö

Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongin ravintolapalveluista ja väliaikatarjoiluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat, jonka ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asiakkaistaan tapahtumissa suurella sydämellä. Ravintolapalvelut ovat auki pääsääntöisesti esityspäivinä, alkaen noin tunti ennen esityksen alkua.

Voit tilata tarjoiluita nautittavaksi joko ennen esitystä tai väliajalle. Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään, joten vältyt vapaan pöydän etsimiseltä ja tiskille jonottamiselta. Lisäksi ennakkoon tilaamalla saat laajemman tuotevalikoiman kuin paikan päältä tilattuna. Ennakkotilauksen esitykseen voit tehdä helposti Food&Eventsin verkkokaupasta. Pöytänumero lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse viimeistään 2 tuntia ennen esityksen alkua. 
 
Tutustumisetuna tarjoamme -10% alennuksen koodilla paviljonki2024, kun tilaat väliaikatarjoilut Teatterin-tapahtumaan Food&Events-verkkokaupasta. Alennus on voimassa 1.9.-31.12.2024 ajan.

Ilmoitattehan mahdollisesta liikuntaesteestä ennakkovarausta tehdessänne. 

Ryhmien väliaikatarjoiluista voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse [email protected]