Hyppää pääsisältöön
Kuva
Paviljongin, kaupunginteatterin ja Sinfonian yhteisilme
Pääsisältö

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Miten näyttelijä voi muistaa kaikki repliikit tai mistä lavastaja poimii ideat lavastuksiin? Mihin esityksellä pyrittiin? Mitä tarjottavaa teatterilla on eri-ikäisille esitysten lisäksi? Näihin pohdintoihin ja moniin muihin kysymyksiin voit saada vastauksia teatterin yleisötyön tilaisuuksissa.

Jyväskylän kaupunginteatteri on eri-ikäisten jyväskyläläisten omakseen tuntema teatteri, joka luo ympärilleen monimuotoisesti toimintamahdollisuuksia ja toimii aktiivisesti yhteisössään. Yleisötyön keskeinen tavoite on koota yhteen ihmisiä, jotka haluavat suunnata kulttuurienergiaansa teatteriin, syventää teatterikokemusta ja lisätä vuorovaikutusta yleisön ja teatterin välillä. 

Systemaattinen yleisötyön kehittäminen käynnistyi teatterissamme jo 2000-luvun alussa, ja vuosien saatossa se on sisältänyt työpajoja, taiteilijatapaamisia, teemakeskusteluja ja kurkistuksia kulisseihin monien muiden sisältöjen lisäksi. Uusin lisäys yleisötyötoimintaamme on takavuosilta tuttu asiakasraati, joka on juuri tehnyt paluun. Raati on täynnä, joten lisäjäseniä ei valitettavasti juuri nyt ole mahdollista ottaa.

 

Yhteystiedot

Tytti Vänskä
näyttelijä-yleisötyöntekijä
Mus.teat. näyttelijä (AMK), FM (taidekasvatus)
tytti.vanska(at)jyvaskyla.fi

Somevirta-upotus