Hyppää pääsisältöön

24.1.2023

Kuva
ihminen padi kadessa. Kuva Tero Takalo-Eskola
Uusi chat-palvelu tarjoaa huoltajalle tietoturvallisen yhteyden vahvan tunnistautumisen avulla.

Jyväskylässä perheillä on jatkossa mahdollisuus hoitaa lasten varhaiskasvatukseen tai perusopetukseen liittyviä asioita myös uuden chat-palvelun kautta. Uusi chat-palvelu tarjoaa huoltajalle tietoturvallisen yhteyden vahvan tunnistautumisen avulla. Palveluun kirjaudutaan mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla ja tunnistautuminen toteutuu Suomi.fi-palvelun avulla. Asiakkaalle tunnistautuminen näyttää samalle kuin tunnistautuessa esimerkiksi Kanta.fi -palveluun. Chat-palvelu löytyy varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen nettisivuilta ja on asiakkaiden käytössä palveluohjauksen asiointiaikoina.  

Kasvun ja oppimisen palveluohjaus opastaa perheitä lapsen yksityiseen ja kunnalliseen varhaiskasvatukseen sekä perusopetukseen liittyvissä asioissa. Palveluohjaus on avoinna ma, ti ja to klo 9-12 ja ke 12-15. Ohjausta saa puhelimitse 014 569 0180. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse: 

varhaiskasvatus.palveluohjaus@jyvaskyla.fi  
perusopetus.palveluohjaus@jyvaskyla.fi  
varhaiskasvatus.asiakasmaksut@jyvaskyla.fi 

Asiointiin palveluohjauksessa paikan päällä suositellaan varaamaan asiointiaika. Vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse, sähköpostitse tai chat-palvelun kautta. Hakemukset, tuloselvitykset liitteineen ja toimeentulotukipäätökset voi palauttaa myös osoitteeseen Kasvun ja oppimisen palveluohjaus, PL 82, 40101 Jyväskylä tai palveluohjauksen postilaatikkoon osoitteessa Tietotalo, Kilpisenkatu 1 c, katutaso.  

Lisätietoja: 
Kasvun ja oppimisen palveluohjaus, Lotta Markkanen 014 569 8660 

Asiasanat: