Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän kaupunginteatteri. Kuva Maris Grunskis
Pääsisältö

Varaa aikaa teatteriin saapumiseen, liikennejärjestelyt ovat muuttuneet ja pääsisäänkäynti on kaupungintalon puoleisella sivulla teatteritaloa.

Teatteritalon ympäristön liikennejärjestelyt vaihtelevat ja muuttuvat Kirkkopuiston alueelle rakennettavan, maanalaisen parkkitalon työmaa-alueesta johtuen. Teatteriin saavutaan Hannikaisenkadun suunnasta, Tietotalon ja Rakentajatalon välistä nousten. Pääsisäänkäynti on lämpiön lasiovien yhteydessä, kaupungintalon puoleisella sivulla teatteritaloa. Saattoliikenne käyttää tätä samaa reittiä ja teatteritalon sivustaan on rakennettu linja-autoille mitoitettu kääntöpaikka. Vanha Vapaudenkadun pääsisäänkäynti on toistaiseksi pois käytöstä, kuten myös Vapaudenkadun varren linja-autopysäköinti.

Saavuttehan esityksiimme ajoissa, sillä myöhästyneet pääsevät katsomoon vasta väliajan jälkeen. Teatteritalon lähiympäristössä parkkipaikkoja on kadunvarsilla, asema-aukion parkkikentällä sekä kauppakeskus Forumin parkkitalossa. Teatterin tontilla ei ole omaa asiakaspysäköintialuetta. Pääset tutustumaan Jyväskylän kaupungin ydinkeskustan kehittämistä käsittelevään nettisivuun klikkaamalla oheista linkkiä:

https://www.jyvaskyla.fi/kaupunkikeskusta/liikenne-kadut-ja-puistot/ydinkeskustan-rakennushankkeet

Ravintolapalvelut ja väliaikatarjoilu

Jyväskylän kaupunginteatterin ravintolapalveluista ja väliaikatarjoiluista vastaa Sodexo Oy, jonka ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta huolehtii asiakkaistaan suurella sydämellä. Ravintolapalvelut ovat avoinna esityspäivinä (avataan pääsääntöisesti n. 1h ennen esityksen alkua), tarjoten väliaikatarjoiluna suolaisia ja makeita herkkuja sekä erilaisia virvokkeita. Väliaikatarjoilun voit varata etukäteen Sodexon verkkokaupassa.

Esityksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa teatteri voi joutua peruuttamaan näytöksen. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Muita kuluja teatteri ei korvaa. Pyrimme tavoittamaan lippuja hankkineet asiakkaat ja ilmoittamaan peruuntumisesta, mikäli mahdollista.

Ikärajat

Varmistuttehan esityksen sopivuudesta lapsikatsojille.